Är du en tidspessimist? JAG HAR NÄMLIGEN VARIT VÄRSTA TIDSPESSIMISTEN, den som alltid är 20 minuter tidig till varje utsatt tid ☝🏼 den som trott att jag inte hunnit tömma diskmaskinen när jag haft en kvart på mig, den som trott att det tar tio minuter att ta på mig ytterkläderna, det som trott att det tar en timma att duscha osv!

MEN jag har för några år sedan tagit tid på alla typiska vardagsuppgifter ☝🏼 DETTA ÄR ETT AS BRA TIPS. Det här har gjort så att jag nu allt som oftast kommer TVÅ MINUTER innan utsatt tid 👏🏼 jag maximerar!

Det kan vara stressande att känna att man aldrig liksom hinner bocka av alla dessa småsaker man vill få gjort, men om man lär sig att ta vara på varje överflödig tid (OBS ingen stress), jag skriver det igen 👉🏼  ta vara på ÖVERFLÖDIG TID så hinner man med MASSOR och det kan fasen göra livet en nyans lättare.

Så att säga, enligt mig det tar inte mer än 3 minuter att tömma en diskmaskin och det kan man klämma in när som helst, 3 minuter har man nästan alltid att ta någonstans ifrån.

Det tog 9 minuter att dammsuga hela min lägenhet (68kvm), det hinner man göra medans man väntar på att någon ska hämta upp en.

Det tar 20 minuter att laga köttfärssås och spaghetti, det hinner man med VARJE DAG.

Det är så jäkla lätt att skjuta upp eller att strunta i vissa uppgifter pga. att man tror att man inte hinner (om man är en tidspessimist)

Och jag rekommenderar TIDSOPTIMISTER att också prova på att ta tid på vanliga vardagssysslor så att ni inte hoppar i duschen en kvart innan ni ska vara på ett möte. Det är nonchalant att komma sent ☝🏼

Jag ville bara tipsa er om denna teknik som har fungerat helt STRÅLANDE för mig.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress