Jag fattar inte, de enda nya följarna jag får på Bloglovin är några spam konton, typ roberta18620 eller norma56723

🤦🏼‍♀️ är jag inte intressantare än så? Förtjänar jag bara spamkonton? OKEJ, jag får väl leva med det. För jag kommer inte vara den som kommenterar andras kändisbloggar åt höger och vänster med syftet att själv få synas. Så hur fan ska man hitta min blogg då? Fast egentligen är ju inte läsare det viktigaste (fattar väl jag också). Det bästa med min blogg (för min del) är att jag skriver av mig, och sen är jag nöjd. Typ precis som ett sockersug, man blir sugen på godis, tar sig en godis och begäret är för tillfället borta 🕺🏼 enkelt! Så skit i läsarantalet, det viktigaste är väl innehållet. Men ändå känns det som att ett gäng läsare iallafall hade kunnat peka en riktning åt mig för ibland flyger det jag skriver åt både höger och vänster likt hagel i luften 😳

Just nu sitter jag iallafall och för över 660 filer från mitt SD kort till min superlångsamma dator, som jag nog snart ska byta ut till en värsting. Jag ska börja ägna mig åt filmredigering som jag hållt på med ett tag nu (men enbart på telefonen). Jag behöver något större än så, jag behöver ett tangentbord och en skön sittplats, en dörr att stänga och ett program att använda 💪🏼 kanske är det dags att öppna plånkan? Ekonomen i mig vrider och vänder på sig obekvämt.

Nä men grejen är den att jag vill utveckla mig, jag vill dela med mig av livet mer och jag vill ta del av andras liv mer. Jag vill bort från allt det ytliga tjafset och se det riktiga. Jag vill se grovgörat här i livet, inte bara en festlig skål med ett glas bubbel.

Börjar ingen annan än jag att tröttna på allt det ytliga skitet? FAN människor mår ju dåligt där ute, kom inte här och låtsas som att du mår som en pärla i guld hela tiden.

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi var förrästen på en fin, skön & frisk promenad idag ☝🏼 jag älskar fan min hemstad av den anledningen att allt omkring är vackert, jag kan varenda gata, jag känner mig trygg och den är liten, precis lagom för mig ❤️
FSHD Daniel

Haha härliga tankar du har! Men vaddå, ska vi inte bara visa det ytliga då? Det är ju bara det som i stort sett alla gör! Det man väljer att andra ska se, det är ju på så sätt man vill uppfattas och därför som alla bara vill visa när det är fullständigt fantastiskt. Att inte typ alla tröttnat på detta för längesen är för mig ett mysterium!

Svar: Nej vi ska inte det! Verkligheten är så mycket mer intressant än när människor ska försöka visa att de har mycket pengar, långa semestrar, helt fantastisk familj och underbara vänner hela tiden! Ingenting av det är hela sanningen och SÅ många blir sjukskrivna pga. Depression för att de har ”spelat” upp ett låtsaliv FÖR att verka vara perfekta eller för att alla andra ”är” så jäkla lyckliga! Vårat beteende är ett mysterium och det bara fortsätter 🤦🏼‍♀️
Frida Bucht

FSHD Daniel

Jag tycker det är sinnessjukt... och hela den här karusellen blir ju bara värre och värre! Som du själv säger, folk blir ju till och med sjuka på olika sätt genom att känna stressen och hetsen över att hålla måttet. Hade människor inte jämfört sig med varandra har det funnits mycket färre sjukdomar!

Svar: Det är verkligen en karusell och en del påverkas lättare än andra. Sen tror vi att bilder vi ser på sociala medier är så fantastiska som de ser ut, ofta är en bild bara en kuliss. Men det är svårt, jag påverkas själv också men jag försöker göra det jag kan genom att inte skapa en ”fasad” utåt.
Frida Bucht

FSHD Daniel

Jag har svårt för att inte låta mig påverkas i perioder. Det går inte överstyr direkt så att jag gör saker jag inte vill göra, men jag känner stress, press och tycker det är jobbigt att "hålla emot" ibland. Känner det är extra svårt många gånger då, jag har en kronisk fysisk sjukdom som gör att mitt liv är rätt långt ifrån de flesta andras i många fall.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress