Men vars är alla spännande instagrammare? Jag är less på fjällbilder, spegelselfies, gruppbilder från speciella sammanträffanden, bilder på människors nya skotrar, slalombilder och texter med enbart emojis.

Jag har inte ens en topp 5 lista på roliga människor att följa, min mest spännande instagrammare är min kusins konto (pga. Hon är sig själv, rolig och allvarlig) Jag har åtminstone en topp 1 lista 💪🏼

Kan inte alla bara börja visa sin personlighet på plattformen? Tänk er att erat instakonto är erat CV, för det är nog det första en potentiell blivande chef skulle sladda in på. Och hur jävla spännande ser du ut att vara när du bara flashar ansiktet i en selfie en gång i månaden?

Kan inte alla bara börja visa en vardagsbild varje dag? Jag hade älskat det 🙏🏼 fast med bra bild kvalité också förstås ☝🏼

(null)

Iza Palm

Jag lägger nästan bara ut vardagsbilder, men har å andra sidan ett privat konto på instgram numera, xD
Förstår dock vad du menar ! :P

Svar: Men bra av dig 🙋🏼‍♀️
Frida Bucht

Jossi

Jag tänker att alla är ju olika! Vissa vill spexa till det och andra inte, inget av de är varken rätt eller fel. Bara en tanke till inlägget :-)

Svar: Ja självklart 🙋🏼‍♀️ men jag tänker specifikt på dem som håller en fasad av att allt är perfekt vilket i sin tur gör att andra människor mår dåligt (för att dem tror att dem är ensamma med att ha motgångar eller problem)
Frida Bucht

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress