Jag får alltid lite ångest när jag TYCKER saker här, vem kan jag uppröra eller vem kan jag påverka fel.. jag har svårt för att ta ställning till om jag ska kasta åsikter här eller om jag bara ska tipsa om enkla saker, visa lite vardagslajf, inredning, matlagning... ja you name it 🤭 men samtidigt är det väl klart att jag också ska få säga mitt, vem är jag annars om jag bara håller tyst? Det är inte längre min personlighet, att bara vara tyst.

Hur som helst, mina tröttaste dagar är TISDAGAR! Igår gick jag omkring hemma med lust att göra någon nytta men när alternativen dök upp så var jag megakräsen "nä det känns inge kul", "nä det har jag ingen lust med", "nä det ids jag inte göra nu" MEN det är tur att vi har biggan (våran robotdammsugare), jag slänger in henne i sovrummet och så kan jag klappa mig på axeln litegrann, sen kom städlusten saaaaakta smygandes och då började jag putsa lite på toan 🤷🏼‍♀️ det känns viktigt för mig att få känslan av att jag fått något gjort hemma under arbetsveckorna.

(null)

(null)

Den här veckan börjar jag jobbet väldigt tidigt på morgonen vilket kan orsaka en och annan vila på eftermiddagarna, och jag förvånas alltid över Kristoffers extrema pigghet efter en vila (med tanke på att jag är piggast på mornarna), jag ligger kvar efter vilan ganska medvetslös och försöker blinka igång mina igentorkade ögon medans han för en gångs skull skuttar upp glad som bara fan. Vilket ju är helt fantastiskt 😍 jag fixar kaffet på mornarna och han fixar kaffet direkt efter vilorna 👌🏼 och nu har vi ju dessutom frysen full av kanelbullar, DET OM NÅT lockar ju upp en direkt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress