Fan vad nöjd jag är med mig själv. Får man säga så?

Jag är driftig och initiativrik, jag börjar snabbt med projekt och jag avslutar dem också. Jag tar ingen skit, och jag ger ingen skit heller. Jag må vara otroligt KÄNSLIG, men jag är jävligt stark i huvudet också. STARKSKÖR är ett fint och passande ord för vad jag är.

Allt handlar om samvetet, jag vill ha ett rent samvete. Jag erkänner när jag tabbat mig och jag backar andra när dem har problem. Jag backar alltid den mest utsatte och jag kan ta på mig någon annans skuld för att den personen ska få lite mindre skit.

Jag säger vad jag tycker, jag säger vad jag vill, jag försöker få som jag vill, jag vill bevisa att jag kan och jag är ibland lite för modig, men också ibland för feg. 

I och med min personlighet att ta snabba beslut så kan jag ibland bli irriterad på segproppar, slökorvar, mesfisar och surmular. I min värld är det bara att AGERA, ibland blir det dåligt men oftast blir det bra. Jag ser hellre att några misstag begås än att man aldrig försöker med något. Och jag tycker att det är en BRA egenskap. Men tyvärr kan dessa små misstag i vissas ögon väga tyngre än när en slöfis inte får ett junta gjort ✋🏼

Det är SYND att det skall vara så.

Hejdå bajskorvar. Har inte tid med detta, dammkorvarna samlas bakom soffan.

(null)