NÄ nu jävlar vänder jag om den här bloggen 180 grader, och jag funderar på att bara radera allt jäkla skit och starta om på nytt ✋🏼För jag känner bara BLÄ över allt jag försöker formulera, det blir bara bajs och elände. Det finns kryphål att hitta överallt som man sen kan slänga upp i fejset på mig. Jag kan omöjligt täcka en hel älvs flöde med mina utsträckta armar. 

Jag ska bara skriva om allt som jag tycker är bra, men jag ska icket radera bort mitt PMS snack för det är ju JAG. Jag måste ju hålla det på en liksom äkta nivå. Jag kan ju inte bara låtsas som att allt är fantastiskt och kul hela tiden. Men jag kan iallafall försöka skriva mer när allt är fantastiskt. Fast jag tycker typ inte om hur jag uttrycker mig under dem stunderna, JAG är inte bekväm vid att bara skylta om härligheter.

Alltså DET ENA UTESLUTER INTE DET ANDRA. Vi kan inte hålla på att under ett seriöst prat om exempelvis jämställdhet klämma in "men tänk på klimatet då". Vi måste få fokusera på EN sak i taget, utan att det betyder att vi skiter i det andra.

Och starksköra jag måste hålla truten mer, för jag säger fel saker hela tiden. Och som kvinna kallas man "surig" när man säger som man tycker medans en man har pondus och får respekt. 

Alltså jag hade på riktigt viljat skapa en "pratcirkel" med enbart härliga kvinnor, tänk er att ungefär 4-6 st olika kvinnor ses under två timmar i veckan för att bara ÖSA med information, åsikter och erfarenheter om olika ämnen. Gärna kvinnor som kanske inte känner varandra så bra, som bara liksom ses för att sprida kunskap och vädra olika ämnen och idéer. FAN vad jag önskar mig det. För det blir så sällan att man i livets gång kommer in på viktiga samtalsämnen när man träffas på en lunch eller fika. Och jag vill bara suga åt mig av olika kvinnors tankar och värderingar och jag tror att man hade kunnat åstadkomma mycket utav det 🙏🏼

(null)     

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress