Få se här nu vad luften kan bära med sig för känslor idag då, kanske någon som ger den där känslan av "inte glad för din skull", kanske kroppsvisiteringsblicken eller det där HEJ’et som i "åh nej inte du" eller helt enkelt den riktiga känslan av att nån är genuint glad att se dig.

Alltså det är precis som att många av de böcker jag läser (personlig utveckling) bara lägger sig som ett stort AHA i mig. Det är precis som att dem stillar något inom en, typ som när man googlar fram svaret på ens fråga och man blir liksom NÖJD där. Det är som att svaret kommit, och att jag sedan kan leva vidare berörd och med att ha fattat poängen. 

Jag har typ inte tänkt på min högkänslighet sen jag läste böckerna "drunkna inte i dina känslor" och "hitta din känslostyrka". Jag har helt enkelt bara blivit så lugnad av att jag fått en förklaring till mina känslostormar och för att fler är sån som jag, en sån som märker av mycket av det som är osagt, en sån som märker av alla små signaler och stämningar som andra kämpar för att dölja.

Bara för att man är högkänslig så betyder det inte att man alltid har rätt i det man känner, men man känner ju saker ändå. Det bästa är ändå insikten till "Ja, jag känner något men jag behöver inte göra något åt det" 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress