Finnes det någon torrare kommentar än "bästa ni" & "bästa du". Jag vet inte varför det dammar för mig, men det låter som om en låtsas på någe vis. Som att man krystar fram något snällt men man vill inte gå så långt å säga "fyfan vad du är jävla as härlig! Vill VA dig" för det tycker man inte när man klämmer fram "bästa ni". Och vad fan menar man med bästa ni? På riktigt, är dem BÄST? 

Få se här nu vad jag ska kommentera på denna bild, jo "bästa du" får det bli, fortsätter sedan med "dör sötdöden" och avslutar med "tack för en trevlig lunch" för ordet trevlig är man ju så trevlig och säger när något varit lamt okej.

Något jag heller aldrig klarar av att göra är att svara tillbaka på en komplimang man fått på en självis på instagram: "Tack flame ass hot babe 🔥" eller "MEN DUDÅ 🍑😍" , eller "SKA DU SÄGA KEXET 🤤"

Har liksom aldrig fattat grejen, Man säger väl TACK liksom, men då har ju jag som resultat bara typ 230 följare var av 160 av dem verkar aktiva 🤷🏼‍♀️ jag är ju ingen sån som bryr mig och jag är ingen sån som vidgar ut mig för att synas av fler och min instagram är även låst 🔑

Alltså det här är bara en lite fjärt utav sådant jag inte klarar av på sociala medier, och sånt som jag cringear för, för jag är fasen otroligt okapabel till att säga HEJ HÄR ÄR JAG. Och jag kan inte låtsas känna folk enbart när det passar.

(null)

Ha det så gött nu BÄSTA NI
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress