Herregud vad jag somnat snabbt de senaste nätterna, direkt skallen söker upp ångest- eller orosämnen så daskar jag bara bort dem med handflatan och tänker på andra vettiga saker istället. Jag måste snabbt kravla mig ur den dåliga tankespiralen innan jag blir fast för gott. 5 sekunders regeln fungerar VERKLIGEN. 5-4-3-2-1 tänk på något annat.

Kanske låter det enkelt och självklart, men likt en pastaslev jämfört med en gaffel så gör rätt verktyg jobbet både effektivare och enklare. Och nu har jag utrustat min "besticklåda" med 5 sekunder.

Igår hamnade jag i ett rejält rensningsMODE, allt som aldrig används ska IVÄG. Jag vill knappt ha saker i förrådet, för saker som hamnar i ett förråd sparar man sällan av en anledning att någonsin bruka eller visa upp igen. Man sparar dem prylarna av jobbiga anledningar. Som tillexempel klassfoton från lågstadiet, när fan ska dem få se dagsljus igen? Men ÄNDÅ kan man inte kasta bort skiten. Liksom 6-års fotot var min sötaste tid i livet, två höga tofsar med lockar och en ljusrosa tröja. Söt.

Men där emot flög mina håliga minnetonkas och keroskor all världens väg, nej jag kommer inte lyckas ta dem till skomakaren och om det händer så kommer jag förmodligen inte använda dem ändå. OSKÖNA och kalla.

Gamla tavlor med fula motiv och med alldeles för fet ram, hejdå. Bruna krukor, hejdå. Tavellister i björk, hejdå. Gamla nike sneakers, hejdå. En lack hylla, hejdå. 👋🏼

Det jobbigaste som kvarstår är att försöka sälja vissa saker eftersom att pengarna går oavkortat in på huskontot och förvandlas så småning om till våran drömfåtölj. Så VARJE KRONA RÄKNAS, alltså måste jag bita ihop och hantera lite småtjorviga köpare som säger att dem kommer vid 18 men som dyker upp 18.50 😒 JAJA hellre det än att jobba övertid för att kunna köpa allt man vill ha snabbare, jag ska ju jobba så LITE som möjligt resten av livet. LIVET SKA LEVAS och jobbet kommer i andrahand. ✋🏼

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress