En liten genomgång i förrådet ledde till en storrensning vilket ledde till att jag började sälja grejer. OCH HÖR NU HÄR, hittills har vi sålt grejer som bara legat ungangömda för totalt 3000KR, och försäljningen fortsätter. Liksom, där ligger prylarna och väntar på ingenting, och nu har grejerna flera nya nöjda ägare. En person behövde EXAKT den glasskivan som för mig blev ett felköp på ikea (trodde det var en spegel), och en person hade EXAKT dem tavellisterna som vi sålde och som tyvärr hade utgått från sortimentet. Och sen kom mina skor till nya ägare och jag slapp ångesten över att se min gamla SKOMANI uppe på hyllan i förrådet. För vad fan höll jag på med i 18-20 års åldern(?) idioti.
 
Hur som helst så prövar jag nu att blogga via datorn för att se om bilderna syns i bättre kvalité, för i mitt senaste inlägg blev kvalitén USEL (vilket va synd för jag hade svinhärliga bilder). Jag har testat det ena och det andra för att kämpa fram kvalitén på mina bilder men det verkar fan inte funka! HUR GÖR NI?
 
Och jag måste blogga via blogg.se´s app, för mycket av det jag skriver poppar upp i huvudet mitt i språnget. Jag kan liksom inte skriva på beställning för då tror jag att jag hade skrivit "idag har jag kokat kaffe, sen gick jag på stan, sen hälsade jag på mommo och sen lagade jag och kristoffer middag, hejdå"
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress