Sjönk ner i solstolen idag och började jobba på  att bli lite solkysst, gjorde 7 st klädbyten på mina fyra första vakna timmar. Först långbralla och magtröja, sen shorts och magtröja, sen sport-bh och shorts, sen träningskläder, sen shorts och sport-bh och slutligen långbralla med sport-bh och där efter långbralla och tissha 😳

Igår blev jag SKIT LESS på att jag aldrig har varken tröjor, t-shirt eller en bra sommarjacka att ta på mig när vädret blir lite varmare. Jag har ju hela vintern bäddat in mig i vinterkläder utan vidare tanke på kläderna där under. Så jag bestämde mig för att göra en megabeställning av kläder och hör nu här! Jag hittade enbart 3 st t-shirts och en liten belt bag och då rotade jag igenom zalando, bubbleroom, johnells, boozt, nelly, chiquelle och ellos! 

Här hade jag tänkt att jag för en gångs skull skulle behöva öppna bagaget när jag hämtar ut mitt paket, men jag kan nog springa och hämta den lilla påsen och ha den under armen bara.

Mitt problem är följande:

Det blir varmt, jag kan välja en tunn långärmad tröja- hittar ingen i garderoben som passar byxorna. Jag kan välja t-shirt och tunn jacka -jackan har inga fickor och min lilla väska passar ej till jackan. Jag kan välja t-shirt och houdinitröja- min Houdini har blivit kort på längden och lång i armarna så att jag blir vansinnig. Alla kläder bara blockerar varann och jag ser inte klok ut, och då tappar jag gnistan och åker iväg svettig, lätt irriterad och om hormonerna står fel mot månen så kan jag till och med gråta lite av frustration.

Ska det va så jävla svårt att få ihop en jäkla outfit? Och jag hatar fan tröjor, ingen är någonsin najs på mig och alla t-shirtar blir snabbt uttvättade trots att jag hängtorkar dem 🤷🏼‍♀️

Jag behöver gå på stan med en betjänt, nån som bara kastar in plagg efter plagg till provhytten, en golvfläkt som blåser på mig, en kanna med vatten, en powerbar och perfekt hårdag om jag någonsin skall kunna utrota mitt årliga KLÄDTJAFFS. Behöver få va Julia Roberts i Pretty Woman, då när hon storshoppar.

Ursäkta tjurigt inlägg men jag är desperat efter kläder som jag trivs i just nu. 😤

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress