Känner mig bara DÅLIG, riktigt DÅLIG. 

Jag har varit hemma från jobbet onsdag & torsdag pga förkyldning. Dålig. Kämpade mig igenom måndagen och tisdagen med otroligt täppt näsa och tron om att jag kanske hade blivit en pollenallergiker. Men NÄPP, där hade jag TUR att det "bara" var förkyldning efter en helg ute på gården i regn, blåst, svett, kyla och snö.

Dessutom måste jag springa 3ggr/vecka, något som inte kommer bli av med denna åkomma. Dålig.

Sen har jag inte gjort så mycket på hemmaplan. DÅLIG 

Jag har helt enkelt ångest över varenda situation just nu. Och jag har jäkligt lätt för att få ångest, ja om ni bara visste.

Men så slog mig tanken, att jag enbart oroar mig för allt detta för att jag är kvinna. Jag har alltid haft fler kritiska ögon på mig i arbetslivet, jag förväntas dessutom ta beslut som gynnar andra mer än mig själv och jag har helt enkelt haft mer press på mig att visa vad jag går för. Men nej, det är slut på det nu. Jag skall vara hemma när jag är sjuk, jag skall ta beslut som känns bäst för mig och jag tänker inte bita ihop för det har aldrig slutat bra för någon.

Och nu känner jag mig inte DÅLIG, jag känner mig jävligt rättvis, jag känner mig klok och jag gör vad som är bäst för MIG.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress