OKEJ vi har nu bilat genom HELA Sverige och även ner till danmarks stad Ålborg (vars syrran bor), det blev mer än 400mil på 9 dagar och vi tog Öresundsbron över från Malmö och färjan på tillbakavägen. Vi har korsat sunkiga små byar, fina byar, vackra svenska städer och slingrat oss genom högt trafikerade vägar. Vi har sett gula rapsfält, prydliga hus, massvis med fåglar och rådjur.

Vi stannade i tre dagar i Askersund på vägen ner, och i två dagar på vägen upp (för att mamma bor där) och vi hade det SVIN BRA med 20 plusgrader. MEN nu är jag ganska mättad på bilkörning och bilåkning så jag känner verkligen för att bara vara hemma.

Tips från mig när man skall bila långväga:

  • Ha med våtservetter som man kan torka både ansiktet och händerna med (man får otroligt fet hy av att åka bil och jag fick många finnar i pannan)
  • Kylbag med dryck i, köp på matvaruaffär eller tag med vanligt vatten för att slippa mackarnas kostnader.
  • Tag med mjukost på tub och bröd som håller dig mätt (för att slippa stanna så ofta och äta)
  • Anordna en påse/papperskorg för skräpet i bilen
Vi har käkat massor med god mat, varit ute och sprungit, paddlat kajak, shoppat, klättrat, varit på loppis, besökt en dansk ölkrog, haft kräftskiva, spelat spel, promenerat i naturreservat, käkat mjukglass i solen, varit på Danmarks högsta punkt (Møllehøj) och även chillat lite emellanåt.

Jag ville bara säga det, här kommer några bilder 👇🏼

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

A det var det 👋🏼 häj
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress