Jag har tidigare skrivit om renoveringen i verkstaden, ett gammalt garage med fyra väggar (såklart), verkstaden har vi renoverat i fem små etapper för att inte behöva tömma hela ytan. Istället har vi tagit och flyttat runt allt innehåll och målat vägg för vägg, samt skruvat upp ny förvaring allt eftersom. Det gick SUPER smidigt och jag kunde där av hinna med små etapper åt gången och anpassa projektet efter hur mycket tid jag haft över. Och det blev varken stressigt eller rörigt.

Verkstaden var helt grön från början, och vi älskar grönt båda två men denna gröna färg var inte alls speciellt harmonisk i våra ögon och den var även väldigt sliten.

(null)

Alla väggar fick istället bli ljusgrå, och hyllplanen vita. På bild syns ingen större skillnad mellan grått & vitt men det är ändå viktigt för mig att poängtera att jag INTE målat vita väggar. Dock höll jag mig till en väldigt ljus färg för att inte få en skarp kontrast mot taket, det hade medfört mycket mer precision under målningen och kanske till och med maskering - vilket känns lite overkill i en verkstad.

Handtagen på plåtköket gnuggade jag med T-röd för att få fram det vita plastet. Alltså återanvända 🔄

(null)

Plåtköket är målat med vanlig halvblank snickerifärg, ibland behövs inte plåtfärg eftersom att den nya färgen ändå skall fästa på den gamla. Färgen sitter bra och resultatet blev helt klart godkänt. Det är svårt att måla på helt släta ytor må jag säga.

(null)

På det gamla "stänkskyddet" kletade jag ut ett speciellt lim och använde korken som blivit över sedan vi gjorde en korkvägg i kontoret. 

(null)

Så, denna uppfräschning med korken kostade 0kr, MYCKET kul att fixa billigt, något jag nämnt förut 🙏🏼

(null)

NU är verkstaden klar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress