Herregud!! Vad skönt det var att sluta kring lunch idag. Jag stack till frissan och spenderade 2h 40min där, sen vidare hem i en jävla fart pga kissnödig. Tanken slog då mig, hur jäkla många gånger har man inte stressat, ändrat planer och sprungit omkring i panik på grund av kissnödighet? Jag hann iallafall ta mig in på bokaffären innen nöden var ett faktum, sen rusade jag mot bilen - som var super snöig, sopade av bilen med vanten, körde hem från stan, sprang med snöplogen på uppfarten innan jag kunde köra in bilen, kollade i brevlådan, kopplade in motorvärmarsladden frustandes i panik. Och allt detta trots att jag egentligen hade kunnat prioritera blåsan först. Men nej, det skall rusas omkring frustandes, irritationen skall eskalera och ärenden skall avbokas i farten. Och om jag hade fått modifiera om min kropp så skulle jag valt att få en större blåsa och även önskat att jag enbart hade behövt sova fyra timmar per natt.
 
Finns det fler än jag som planerar sina kaffekoppar efter access till toalett? För exempelvis så är det liksom inte njutbart att dricka en kopp, för att sen sitta i en bil i 2h (tex Kiruna-Pajala som vi ofta åker). Då är det kört för mig, och i vårat snödjup kan iallafall inte jag stanna på första bästa P-ficka. Jag kan heller inte dricka en kopp för att sen sticka ut och åka skidor. Jag måste planera varje kopp varsamt.
 
Med mersmak för ledighet försöker jag planera hur jag ska få så mycket solljus som möjligt, kanske ta kortare dagar de gånger prognosen visar klart väder, fortsätta följa väderprognosen NOGGRANNT, åka dit vädret är bäst och vara mer flexibel OCH alltid ha färdigpreppade skidor.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress