Direkt jag får en idé eller lust till något så måste det ske DIREKT. Det finns liksom ingen anledning att vänta, varför göra en viss aktivitet senare när lusten har börjat avdunsta.
 
Idag kom jag på att jag vill ha en spark, jag har haft spark förut men jag är mogen för att skaffa en ny spark i vuxen ålder. Det är väl egentligen en självklarhet att ha spark i Kiruna, härregud, man kan ta sig fram snabbt, slänga på matkassarna på den och man minskar risken att halka dessutom. Är den inte fantastisk? Jag tänker att jag kan vara en av dem yngre som använder det som transportmedel, vi måste hypa upp den gamla träsparken tycker jag!
 
Så, enda anledningen till att jag fortfarande har kvar facebook är för att köpa eller sälja saker på fyndtorget. Och nu har jag gjort en köpes annons, på en spark. Men jag tänker att det börjar bli dags för mig att sakta radera mina sociala medier när jag sålt iväg allt överflödigt från vårat förråd. Sen skall jag avsluta mina möjligheter till att titta vad andra tycker och gör. Jag kan ibland bli så frustrerad på hur vi människor blivit beroende av våra telefoner, jag ska ärligt säga att jag lämnar min hemma många gånger. Faktum är att jag faktiskt tycker att socialamedier suger. Jag har helt tappat intresset av det lilla kikhålet man har in i andra människors liv. Jag föredrar helt enkelt en vanlig jävla träff, när jag nu hinner med det. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress