Tänk om det är så att jag är tillbaka här?
 
Den här veckan har vi piffat upp i hallen med enkla medel, de stora STUVA-lådorna byttes mot skoskåp från jysk, trots att de är mycket mindre än våran tidigare förvaring så rymmer de ändå tillräckligt. Vi insåg att vi liksom inte behövde 18 par skor inproppade i hallen plus en mängd med mössar och vantar som vid urrensningen fyllde en hel ikeakasse. Vi måttbeställde en hallmatta med gummiundersida, monterade en ny taklampa som lyser mycket bättre och slutligen bytte vi ut en golvlist. På köpet fick vi liksom en mycket större hall och mycket mindre vardagsirritation av att det var trångt och att den gamla mattan korvade sig. NAJS.
 
 Efterbild 👇
 
 
Förebild 👇
 
 
 
Äntligen har min skaparkraft börjat återvända, jag börjar känna sån jävla lust att få FIXA igen. Jag vill ha ett stringhyllsystem på loftet här hemma. Vi behöver verkligen en bokhylla i ett centralt rum i huset, för vi har nämligen både köpt och fått massa fantastiska böcker som bara måste få stå synligt för att de skall komma att läsas och brukas. 
 
Jag tänker mig något liknande som på bilden nedan, ett golvstående system med massor av förvaring för både böcker och annat viktigt. Det här vill jag faktiskt köpa till mig själv, för vintern har bannemig vart den tyngsta på länge så jag förtjänar fan detta. Så jag ska helt enkelt övertyga mig själv först om att det här kommer göra susen hemma hos oss, och sen kanske... 🤔
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress