Fysjutton vilken fantastisk femdagarssemester vi hade förra helgen/veckan. Trots 250 mil i bil, Kiruna-Mora, Mora-Kiruna.
 
Vi bodde tre nätter på Orsa Järnvägshotell, ett SUPERfint hotell med jätte bra frukost, välstädat rum och bra service. 
 
Som ni säkert kan förstå så var ju Vasaloppet hela anledningen till resan, och vi håller fortfarande på att bearbeta alla intryck. Vi tog oss i mål och vi följdes åt genom hela loppet, bara det är ju en bedrift i sig. Vi är iallafall skitstolta över det vi gjort och jag kommer bära med mig detta hela livet. Att klara av ett vasalopp, 90km, säger så mycket mer än man kan tro. Jag vet nu att jag orkar, och jag kommer bära med mig det självförtroendet i många av framtidens uppförsbackar.
 
På hemvägen mellanlandade vi i Umeå på Elite hotell, det jag har lärt mig av alla långfärder vi gjort är att man aldrig ska snåla på semesterdagar till sina hemresor, så vi bokade hotellrum med badkar för att värma våra värkande knän efter att ha sladdrat omkring i obefintliga skidspår.
 
Och det är så jävla fantastiskt att få uppleva dessa stora händelser med Kristoffer, jag är så tacksam för det. 
 
Men nu dessvärre har jag dragit på mig en jobbig förkylning, över lag så känner jag mig pigg men mina bihålor är svullna och näsan är täppt. Så nu ska jag bara krya på mig här hemma för fjärde dagen.
 
Ha det gött, nu är Mars här och våren nalkas 😍
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress